0

Je winkelwagen is leeg

De beste tips voor het kiezen van een aankleedkussen.

januari 10, 2021 4 Leestijd

Beste uit e test aankleedkussen babywoods

De babywoods wandcommode is speciaal ontworpen voor een aankleedkussen met de maximale maat van 50 x 10 x 72 cm. Kies een kussen met twee opstaande randen. Het aankleedkussen met drie opstaande randen zoals de IKEA VÄNDRA is niet geschikt voor de wandcommode.

Welk aankleedkussen moet je kiezen? Jawel, en ook hier keuzestress. Een aankleedkussen gebruik je namelijk elke keer als je je kindje verschoont of verkleedt. Hij is tijdens de gehele luierperiode (0-3 jaar) te gebruiken. Dus je wilt wel in een keer de juiste kopen. Er zijn verschillende maten verkrijgbaar. Geen paniek, hier een top 10 met de aankleedkussens op een rij. Lees snel de reviews waardoor je niet langer op zoek hoeft naar het perfecte aankleedkussen. We hebben een winnaar die als beste getest is en een beste koop winnaar.

Nog een leuk weetje. Alle Babywoods hoezen passen perfect om de geteste aankleedkussens.

1 Bébé-Jou aankleedkussen *Best getest

Wat wij mooi vinden is het volgende. De hoes en het geventileerde schuim zijn vervaardigd van milieuvriendelijke en veilige materialen, uiteraard vrij van schadelijke stoffen (Öko-tex en Toxproof gecertificeerd). Dit aankleedkussen  heeft een royale maatvoering van 44 x 72 x 9 cm! Het is gemaakt van een hoog elastisch PU comfortschuim voor een langere levensduur en comfort behoud. De bijzonder drukverlagende eigenschappen zorgen voor een uiterst comfortabele ondersteuning van je baby's hoofd en nek. Hier betaal je natuurlijk wel voor gemiddeld 22,95 euro.

2 Prenatal aankleedkussenhoes *Beste koop

Prenatal aankleedkussen om je kindje aan te kleden, te verzorgen en te wassen. Het kussen is 45 x 67 x 9 cm en gemaakt van zacht materiaal zodat je kindje comfortabel ligt. Aankleedkussenhoezen zijn los verkrijgbaar en vind je hier. De prijs is 9,99. Materiaal schuim, wat erg goed is voor het pasgeboren kindje. De opstaande randen hebben een ronde, vriendelijke vormgeving en houden je baby veilig in het midden.

3 Koeka - Aankleedkussen 'Time to Change'

Het Koeka aankleedkussen is een prachtige must have. Het aankleedkussen is stevig en heeft opstaande randen waardoor de baby goed blijft liggen. Het aankleedkussen is op de zijkant voorzien van een Koeka logo en de bovenkant is bedrukt met een Koeka bloem met daarin de tekst “It's time to change”. Vonden wij erg leuk.  De afmetingen: 44 x 72 x 9 cm passen prima in de large en de medium wandcommode. Hier betaal je natuurlijk wel voor gemiddeld 22,95 euro.

4 Done by Deer - Aankleedkussen

Hij heeft een vulling van polyether foam wat heerlijk comfortabel ligt voor je kleintje. Door de antisliplaag aan de onderkant heb je nooit meer het probleem dat het kussen gaat schuiven en op de bovenzijde van de hoes is een acryllaag verwerkt zodat deze niet snel doorlekt. Mocht je de hoes willen wassen dan is dat geen probleem want hij is door middel van een rits aan de zijkant makkelijk afneembaar. Afmetingen: 50 x 65 cm vonden wij wat kort. Materiaal: 100% katoen Oeko-Tex gecertificeerd met acryllaag (vrij van PVC). Is wel een mooie productkeuze. Je betaald hier wel voor ongeveer 49,95

5 Hema aankleedkussenhoes

Aankleedkussen, voor het verschonen en aankleden van je baby. De omschrijving op de website is zonder al te veel poespas.  Afmetingen zijn 47 x 74 x 9 cm. Alle Babywoods hoezen passen perfect om dit aankleedkussen. Het kussen is niet te breed, wat goed op de commode past. En lekker lang in verhouding tot andere aankleedkussens. Hij is verder lekker zacht van binnen. Ook door de prijs geven we dit kussen een 4e plek. Omdat de kussens alleen in de grotere Hema winkels te koop zijn. En je online verzendkosten betaald tot 30 euro.

6 Basicline waskussen van babypark

Dit waskussen is in het wit en in het zwart te verkrijgen. Leuk dat je hieruit kunt kiezen. De witte kleur wordt na verloop van tijd een beetje vaal. Dus zwart is niet zo een gek idee. Ook zorgt het waskussen voor een makkelijke ondersteuning van het baby hoofdje en nekje. Dit kussen is niet zo duur en toch comfortabel.

7 Jollein- Aankleedkussen - Wit

Het kussen is bijzonder zacht en comfortabel. Dankzij de geplastificeerde bekleding kun je het aankleedkussen gemakkelijk afnemen met een doekje. Het kussen is 50 cm breed en 70 cm lang. Dankzij de verhoogde opstaande rand is dit aankleedkussen extra veilig. De prijs van 19,95 euro kwaliteit verhouding vonden wij dit kussen een 7e plek waard.

Hopelijk heeft dit blog je geholpen de juiste keuze te maken wat betreft een aankleedkussen. Wil je alvast veel plezier wensen met de aanschaf.

Tip : Babywoods aankleedkussenhoezen

Ben jij ook zo toe aan een aankleedkussenhoes met een leuk printje? Even wat anders dan badstof of wafelstof? Dan zit je bij Babywoods op de juiste site. Wij zorgen voor hoezen met een ander printje dan normaal.
Want ja, je moet nog een aantal jaren doen met je hoes. De meeste kinderen zijn rond hun derde of vierde jaar volledig zindelijk. Onze hoezen kun je vaak wassen zonder dat de stof vaal wordt of dat deze krimpt. gewoon op 60 graden als je dat wilt. Ze zijn ook iets ruimer gemaakt zodat ze om elke hoes heen passen. Bekijk hier onze aankleedkussenhoezen die over een groot aankleedkussen passen 

de beste tips voor het kiezen van een aankleedkussen

 

 

Professionele Wandcommode voor Kinderdagverblijf, peuterspeelzaal Kinderopvang en Crèche - Babywoods, Dé wandcommode specialist van Nederland!

Professionele Wandcommode voor Kinderdagverblijf, peuterspeelzaal Kinderopvang en Crèche

januari 26, 2023 3 Leestijd

Binnen de professionele kinderopvang is de inrichting van een verschoonplek een van de belangrijkste aspecten van de werkplek. Veel baby’s, peuters en kleuters worden in de loop van de dag, meerdere malen en vaak door verschillende verzorg(st)ers verschoond. Daarom staan veiligheid en ergonomie voorop. Uiteraard is de hygiëne ook een heel belangrijk punt. 
Lees meer
Babywoods.nl is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur - Babywoods, Dé wandcommode specialist van Nederland!

Babywoods.nl is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur

januari 23, 2023 1 Leestijd

 Ook in  2023 is  babywoods.nl opnieuw door de keuring gekomen van Stichting WebwinkelKeur. 
Lees meer
De 10 beste tips voor het kiezen van een juiste commode - Babywoods, Dé wandcommode specialist van Nederland!

De 10 beste tips voor het kiezen van een juiste commode

november 15, 2022 6 Leestijd

Waar moet je allemaal rekening mee houden voor het kiezen van ja commode voor je babykamer? Hier een lijstje met 10 tips om je op weg te helpen de juiste keuze te maken. 

Lees meer