Wil jij ook het allerbeste voor je baby? En wil je ook een goede toekomst voor jou en je baby?

Dan ben je bij Babywoods.nl aan het juiste adres!

Na de babyperiode spullen, weggooien? Nee, natuurlijk niet, zonde! De wandcommode is multifunctioneel en kan als knutseltafel gebruikt worden, en op latere leeftijd als bureau. 

Babywoods.nl staat voor Hip, Handig en Handmade, maar staat ook in voor duurzaamheid. Wij houden van exclusieve en speciale meubels en andere spullen maar vooral duurzame en eerlijke producten. Onze babywoods producten worden duurzaam geproduceerd met milieuvriendelijke materialen. Lees hier over de materiaal keuze van de wandcommode. 

Samen met babywoods creëer je het meest duurzame en bijzondere en exclusieve babykamertje waar jij van droomt. Wat nu juist nét dat persoonlijke tintje geeft voor jou baby. Dit is tegelijkertijd ook het allerbeste voor de gezondheid en toekomst  van je baby. Want wie wil er nu niet het allerbeste voor zijn/haar kindje?

Lees hier meer over de werkwijze van Babywoods.nl 

Duurzaam babytextiel

Ook vind u bij Babywoods.nl Biologische producten. Producten van mooie natuurlijke en biologische materialen. Maar ook organische babyproducten. Deze zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook duurzaam voor jou en je baby.

Babywoods.nl biedt aankleedkussenhoezen van biologisch katoen. Handgemaakt en een geheel exclusief ontwerp en materiaal.  Deze duurzame stoffen zijn ook zachter van structuur, het ademt beter, maar het ligt ook lekkerder. Deze materialen zijn juist voor baby’s erg fijn omdat hun immuunsysteem nog niet volgroeid is. Ze zijn daarom ook gevoeliger voor allergieën en eczeem. Baby’s met een allergie verdragen organisch katoen beter. 

De Organische textiellijn is niet alleen duurzaam, maar is ook heerlijk zacht, eerlijk en mooi materiaal voor jou kwetsbare kleine baby. Wat wil je nog meer?

Zo draag je je steentje bij aan een duurzame toekomst voor jou en je baby!!!

 


Samenvatting van al onze voordelen:

© 2017 - 2019 Babywoods | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel