Werkwijze van Babywoods

Wij zijn een gezin met twee kinderen.  Mijn zoontje max van 2,5 jaar en Fleur van 3 maanden. De geboorte van mijn eerste zoon was heftig. Waardoor ik niet de trap op kon. Joost had toen in mijn kraamweek een commode gemaakt. En deze in het toilet opgehangen. Een bijzonder moment. In mijn kraamweek is de wandcommode van Babywoods ook geboren.

De wandcommodes zijn ontworpen ontwikkelt in Nederland. Het is een eigen ontwerp, waarbij er in het gehele productieproces milieubewust is nagedacht. Na de babyperiode spullen, weggooien? Nee, natuurlijk niet, zonde! De wandcommode is multifunctioneel en kan als kinderbureau gebruikt worden, en op latere leeftijd als gewoon bureau. 

De keuze voor het hout is een duurzame keuze. De wandcommodes zijn gemaakt van FSC hout. Bij het ontwikkelen van de commode wordt er zo min mogelijk hout weggegooid.  Het hout wat over is wordt geperst tot houtbriketten.  Lees hier over de materiaal keuze van de wandcommode

Joost, mijn man heeft de eerste modellen van de wandcommode zelf gemaakt. Op dit moment worden de commodes gemaakt in een houtatelier. Dit is een speciaal houtatelier. Er werken mensen begeleid. Zij werken er als dagindeling. Deze mensen doen dat met grote passie en inzet.

Samen met babywoods creëer je het meest duurzame en bijzondere en exclusieve babykamertje waar jij van droomt. Wat nu juist nét dat persoonlijke tintje geeft voor jou baby. Dit is tegelijkertijd ook het allerbeste voor de gezondheid en toekomst  van je baby. Want wie wil er nu niet het allerbeste voor zijn/haar kindje?

Duurzaam babytextiel

Ook vind u bij Babywoods.nl Biologische producten. Producten van mooie natuurlijke en biologische materialen. Maar ook organische babyproducten. Deze zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook duurzaam voor jou en je baby.

Babywoods.nl biedt aankleedkussenhoezen van biologisch katoen. Handgemaakt en een geheel exclusief ontwerp en materiaal.  Deze duurzame stoffen zijn ook zachter van structuur, het ademt beter, maar het ligt ook lekkerder. Deze materialen zijn juist voor baby’s erg fijn omdat hun immuunsysteem nog niet volgroeid is. Ze zijn daarom ook gevoeliger voor allergieën en eczeem. Baby’s met een allergie verdragen organisch katoen beter. 

De Organische textiellijn is niet alleen duurzaam, maar is ook heerlijk zacht, eerlijk en mooi materiaal voor jou kwetsbare kleine baby. Zo draag je je steentje bij aan een duurzame toekomst voor jou en je baby...

 


Samenvatting van al onze voordelen:

© 2017 - 2019 Babywoods | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel