Babywoods maakt Nederland babyvriendelijk

Hebben jullie dit berichtje gezien op de tv gisteravond? De vraag is groot  Luier wisselen in een openbaar toilet is voorlopig nog ‘vrouwendingetje' https://nos.nl/l/2253223

Squatten om de luier van je kind te verschonen. De Amerikaanse Donte Palmer legde het moment vast en werd een hit op sociale media. Met #SquatforChange reageren ouders niet alleen in Amerika, maar ook in Nederland verbolgen op de foto. "Ik heb al zo vaak mijn zoontje op de grond moeten verschonen. Erg ongemakkelijk en onhygiënisch", zegt een vrouw op Facebook.

Babywoods wandcommodes kan hierin het verschil gaan maken. Onze nieuwe missie is dan ook, de Nederlandse horeca en toilet gelegenheden baby vriendelijk maken. Want dit is niet alleen een probleem in het mannen toilet. 

Zelden kom je een handzame commode tegen in horeca gelegenheden. Een van de bekendste plekken id toch wel de HEMA. Daar moet verandering in komen. 

Eén van de redenen voor het gebrek aan aandacht voor verzorgtafels is dat ze makkelijk gemolesteerd worden, vervolgt Molenbroek. "Meestal is de verzorgtafel een plankje aan de muur die je kan openklappen. Dat is niet hufterproof, zeker niet in openbare gelegenheden."

BabywoodsWij zijn heel trots op het feit dat recent , in 2018 de commodes voldoen aan de Richtlijn Algemene Productveiligheid 2001/95 EEG. De resultaten van de test zijn conform de Norm ISO NEN 12221-1+A1 EN 12221-2+A1 en geënt specifiek voor ophangende Commode aan een rechte muur/wand. 

De gangbare wandcommode is gemaakt van plastic. En jawel onze commodes zijn van robuust hout gemaakt en zeker hufterproof!! Dit kun je zelf komen testen bij de verschoon gelegenheid op het “In de wolken festival” . Gerard van Es, voorzitter van de Dutch Toilet Organisation, nodigen we persoonlijk uit op het festival om dit te bevestigen. 

Waar zie je bordjes hangen dat er überhaupt een verschoonplek voor je baby of peuter is? Babywoods komt binnenkort met een speciale verschoonsticker die gekoppeld is aan een app , waarbij je babyvriendelijke plekken zo kunt opsporen. De sticker plakt met op de ruit zodat je van buitenaf kunt zien dat die plek babyvriendelijk is. En dat je je kind normaal kunt verschonen.Wij hebben hiervoor echter nog wel wat tijd nodig. Maar vraag is er zeker, merkte ik onder de klanten van Babywoods wandcommodes. 

© 2017 - 2019 Babywoods | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel